CSR - Corporate Social Responsibility

Sådan pakker vi 

Størstedelen af vores pakker sendes i forsendelsesposer/tøjposer, hvor den største pose kun vejer 22 g. 

Poserne er direkte importeret fra andet EU-land og er fremstillet af genbrugsplast, som sikrer, at alt plast benyttes og ikke ender i affaldssækken hos producenten.

Sådan minimerer vi brug af papir

Vores processer og arbejdsgange er 95% papirfrie.

Dette har vi opnået gennem brug af online-løsninger i alle processer og i al vores kommunikation. 

Det eneste vi printer er følgesedler, pakkelabels og kundehilsner, der alle vedlægges/påsættes pakkerne, for blandt andet at give vores kunder et hurtigt indblik i pakkens indhold. 

Sådan passer vi på vores kunder

Markedsføring

Ingen bryder sig om unødvendig reklame. Derfor sender vi kun nyhedsbreve ud til kunder, der har accepteret at modtage e-mail-markedsføring. Du kan altid afmelde dig igen, enten gennem linket i bunden af en nyhedsmail eller ved henvendelse til kundeservice@merchhub.dk.

Persondata

Vi vægter beskyttelsen af vores kunder og deres data højt, og følger derfor reglerne foreskrevet i Persondataforordningen (GDPR). 

Du kan læse mere om vores indsamling og anvendelse af persondata samt hvordan du gør brug af dine rettigheder, i vores Cookies- og Privatlivspolitik

Betaling

Vi anvender en sikker betalingsløsning gennem vores udbyder Quickpay. Du kan læse mere om vores håndtering af betalinger i vores handelsbetingelser

 

%HTimer
%MMinutter
%SSekunder
%-dDage
%HTimer
%MMinutter
%SSekunder
%-wUger
%-dDage
%HTimer
%MMinutter
%SSekunder
%HTimer
%MMinutter
%SSekunder
%-dDage
%HTimer
%MMinutter
%SSekunder
%-wUger
%-dDage
%HTimer
%MMinutter
%SSekunder