Historien om Merchhub.dk

 

"Vi kæmper dagligt for at optimere kundeoplevelsen. Det er det gode produkt og den gode købsoplevelse, der skal være i centrum for alt, hvad vi gør" 

 

Danske, ambitiøse og servicemindede

Merchhub.dk startede en forårsdag, hvor Danmark lige var gået i Corona lock-down. Vi havde altid ønsket os at samle så mange merchandise brands som muligt i en dansk webshop med super god service, og da e-handel så ud til at vokse, måtte vi bare gribe muligheden.

I dag har vi over 400 brands med alt frå t-shirts, hoodies, tøjmærker til mundbind, nøgleringe, caps, badekåber - ja, produkterne spænder vidt. 

Vi holder til i Valby, hvorfra vi håndterer service, lager og webshop. Vi forbedrer hver eneste uge alt fra levering, indpakning og antallet af produkter i shoppen, og bygger vores forretning op med en ambition om at kunne levere bedre end alle andre på markedet med nærvær og tryghed for kunderne som det vigtigste. 

 

Vores mission med kunden i centrum

  • Vi ønsker at gøre det så let som muligt at finde merch fra ens yndlingskunstner eller at finde den fede t-shirt med det helt rigtige udtryk. Vores mål er at skabe et samlingspunkt, hvor du kan finde merchandise fra alle genre og hvor du kan udforske en verden af merch. Derfor introducerer vi hele tiden nye kunstnere og nye produkter. 
  • Vi ønsker at have en dialog med vores kunder, så vi hele tiden ved hvad der rør sig, hvilket merch der er hot og hvad der efterspørges. Har vi ikke det du går og leder efter, så skriv til os, og vi vil se på, om det er noget vi kan få hjem.
  • Vi ønsker at gøre merch let tilgængeligt. Derfor kan du, ud over i vores webshop, finde vores produkter på både Instagram og Facebook, hvor vi også smider vores nyheder op og kører spændende konkurrencer. 
  • Vi ønsker at give alle en mulighed for at købe deres yndlingsmerch. Derfor finder du hos os merchandise til nogle af markedets bedste priser og med en altid lav fragtpris. Og vi tilbyder betaling med MobilePay.  

 

Vi håber I tager godt imod os og vi glæder os til at handle med dig! 

 

Med venlig hilsen
Team Merchhub

 

%HTimer
%MMinutter
%SSekunder
%-dDage
%HTimer
%MMinutter
%SSekunder
%-wUger
%-dDage
%HTimer
%MMinutter
%SSekunder
%HTimer
%MMinutter
%SSekunder
%-dDage
%HTimer
%MMinutter
%SSekunder
%-wUger
%-dDage
%HTimer
%MMinutter
%SSekunder