Om os

 

Merchhub.dk startede en forårsdag, hvor Danmark lige var gået i Corona lock-down. Vi havde længe gået med ideen om at starte denne virksomhed, og med den ekstra fritid vi pludselig fik, var det nu eller aldrig.

Hos Merchhub.dk, har vi, som navnet indikerer, fokus på merchandise. Vi sælger ikke alt mulig andet. Til gengæld vil du hos os kunne finde merchandise inden for alle genre, ingen begrænsninger. Det vi ikke allerede har, arbejder vi på at skaffe. 

  • Vi ønsker at gøre det så let som muligt at finde merch fra ens yndlingskunstner eller at finde den fede tee med det helt rigtige udtryk. Vores mål er at skabe et samlingspunkt, hvor du kan finde merchandise fra alle genre og hvor du kan udforske en verden af merch. Derfor introducerer vi hele tiden nye kunstnere og nye produkter. 
  • Vi ønsker at have en dialog med vores kunder, så vi hele tiden ved hvad der rør sig, hvilket merch der er hot og hvad der efterspørges. Har vi ikke det du går og leder efter, så skriv til os, og vi vil se på, om det er noget vi kan få hjem.
  • Vi ønsker at gøre merch let tilgængeligt. Derfor kan du, ud over i vores webshop, finde vores produkter på både Instagram og Facebook, hvor vi også smider vores nyheder op og kører spændende konkurrencer. 
  • Vi ønsker at give alle en mulighed for at købe deres yndlingsmerch. Derfor finder du hos os merchandise til nogle af markedets bedste priser og med en altid lav fragtpris. Og vi tilbyder betaling med MobilePay.  

 

Vi håber I tager godt imod os og vi glæder os til at handle med dig!