Disney+ kommer til Danmark 15. september og samler alverdens fans med et enkelt klik

Avatar, Avengers, Avengers tøj, Clone Wars, danmark, disney tøj, Disney+, film, Hawkeye, High school musical, hoodie, Loki, marvel, merch, merchhub, merchhubdk, officielt merchandise, Star Wars, Star wars tøj, superhelte, tegneserie, The Falcon, The Mandalorian, tshirt, tøj, Walt Disney, webshop, What If, Winter Soldier -

Disney+ kommer til Danmark 15. september og samler alverdens fans med et enkelt klik

Find Disney, Marvel Studios, Star Wars og sågar National Geographic, samlet på én platform. Jamen det er jo ren guf for enhver fan og merchsamler. 15. september får vi nu også i Danmark adgang til den bemærkelsesværdige samling af indhold, der gemmer sig på den nye streamingtjeneste Disney+, hvis kartotek tæller mere end 400 film og over 7000 serieafsnit.

 

Fordi Disney i de senere år har opkøbt rettighederne til både Marvel Studios og Star Wars, vil man via tjenesten ikke alene få adgang til originalt Disney indhold, men også til tre af de fire bedst indtjenende film nogensinde. Nemlig Avengers: Endgame, Avatar og “Star Wars: The Force Awakens”.

 

I april kunne Disney+ melde, at de havde rundet 50 millioner abonnenter verden over, et tal der sikkert har lunet, mens parkerne har måttet holde lukket under coronaepidemien. Ambitionen er på sigt, at overhale streamingtjenesten Netflix, og prisen for et abonnement har de også valgt at ligge til 20 kroner mindre om måneden end konkurrenten.

 

Ifølge Robert A. Iger CEO for The Walt Disney Company, markerer lanceringen af Disney+ en ny æra af innovation og kreativitet for virksomheden. Platformen bliver hjem for nogle af verdens mest elskede historier, såvel som en solid arena for originalt indhold der venter på at blive opdaget. For 2020 er der budgetteret seks milliarder danske kroner til nyt indhold, og i løbet af de kommende fire år er det planen at den pulje skal stige til mere end 12 milliarder danske kroner årligt. Det nye indhold som er i støbeskeen kommer til at være blandt andet: The Mandalorian, en ny TV-serie i Star Wars-universet, en ny sæson af den populære Star Wars: Clone Wars, en TV-serie, der bygger på High School Musical og en række nye TV-serier om Marvels superhelte, heriblandt The Falcon & Winter Soldier, Loki, Hawkeye og animationsserien, What If.

 

Her på merchhub.dk glæder vi os over, at der nu findes en platform, hvor nogle af historierne om vores største brands er samlet, og når nu efteråret nærmer sig med hastige skridt, så er det dejligt at have en guldgrube af historier at samle sig om på sofaen.